tisdag 30 december 2008

Gott Nytt År......

Önskar er alla ett gott nytt år....

Här har det varit fest varje dag sen jul och något skrappande har man bara inte hunnit med, men desto mer foto....... men det ska bli så kul och träffa alla den 3 jan, känner av magen redan.......vi ses snart.

torsdag 25 december 2008

Juldag......

Här har vi idag testat Wii för allt vad det går, rattat med rattar........ hur kul som hellst. Igår fick jag ett kamera stativ så här kunde vi fotat hela familjen vid grötbordet.....blev glad för min present Gubben tänkt till lite.....=)

Idag känns allt lite bättre..........kvällen ska vi till gubbens moster och träffa hela hans släkt. Det kan nog bli riktigt kul......Ha en bra kväll därute

onsdag 24 december 2008

Julafton.....

och med en liten konstig känsla.......lite ledsen är man allt, så himla besviken man kan vara på sina föräldrar, fnurran blir ju inte mindre utan tvärtom större, barnen har pratat mycket om sin mormor och morfar men eftersom det är som det är så ser jag ingen lösning på problemet heller. Men en sådan här dag tänker man desto mer på dem, man sörjer det man mist...

söndag 21 december 2008

Fjärde advent och inte långt kvar nu.........

Så var det fjärde advent och alla har vi och stå i. Igår klädde familjen granen och kvällen var vi på rimkväll... M drömde mardrömmar om rim i natt.....men kul var det.


Önskar er alla en God Jul.......

söndag 14 december 2008

Tredje advent.....

Vart tar tiden vägen, tredje advent redan........hjälp här är mycket som ska fixas ännu....men idag är julgranen här inne inköpt....

Ikväll ska vi till kyrkan här i Våxtorp för att titta på Al och T som ska lussa där, det blir så himla stämningsfullt och fint, efteråt ska mina svärföräldrar komma hit på glögg och pepparkakor.

Lucia och pepparkaksbak


När vi det var dags för middag så fick vi tända våran Lucia....för någon annan Lucia hade vi inte idag. Till sist fick vi lite tid över till att baka pepparkakor....men vart tog degen vägen, barnen tyckte inte att det blev så många så det blir till att göra en deg till så får de baka lite mera i veckan som kommer......




fredag 12 december 2008

Snööööö

Det gäller att passa på att leka ute i snön.....för den kommer väl inte stanna så länge. T och Ag är ute och busar runder och jo visst när mamma kommer med kameran så ställer man upp och blir lite fotad sen iväg igen för att göra stora snöklot.
Ag här i en härligt stickad mössa som är storasyster men hon tycker den är så go och mysig....

Igårkväll så var det dags för våran lilla Ag att förvandla sig till en Lucia. Det skulle ju lussas på dagis. Var så himla fint och alla barnen var så duktiga och söta. Ag var stoltare än stoltast.


Kvällen igår

söndag 7 december 2008

Andra advent




Så var det andra advent och man börjar förstå att tiden räcker inte till denna jul heller......men det kvittar för jul blir det ändå. Ska snart till kyrkan och få lite adventskänsla och ser fram emot det......
Imorgon ska jag till Al skola och där ska det pysslas och jag har anmält mig till att hjälpa till.


fredag 5 december 2008

Fredag och ledig....

Sitter framför datorn idag och pustar ut från 15 års kalas och avslutningar i grupperna.... skulle väl ta mig i kragen och skrappa lite men jag känner inte alls för det idag, känner inte för att göra något speciellt alls. Sitta och kolla på vad andra skapar är rätt kul.

Helgen som kommer nu är rätt lugnt förutom att jag jobbar på söndag där vi ska ha kyrkis avslutning med barnen i kyrkan....det ska sjungas mm....sen har jag ett par dagars planering nästa vecka för att avsluta det hela med ett julbord med jobbet och sen kan jag gå hem och fira jullov.....ska bli så härligt så.

onsdag 3 december 2008

En 15 åriging idag

Så fyller min äldsta 15 år idag, vart tar tiden vägen, kan inte fatta att det var 15 år sen jag för första gången blev mamma, det känns ju som om det var igår.....nästan i varje fall.

Nu är här dukat till ca 35-40 personer och huset kommer att bli full. Maten är fixad, här ska det bjudas på chili corn carne och det är bara risen och salladen kvar att fixa. E står för tårtbaket och dekorationen av dem.

Ni som ska in och skrappa får göra det och jag vet att det kommer blir som vanligt många skratt och lite skrapp. Tänker försöka komma in nästa onsdag och önska er en god jul. Ha en god onsdagskväll....

måndag 1 december 2008

Första advent

Så var det första advent...alltid lika mysigt även om snön inte var här.
På eftermiddagen var vi och tittade på T som dansar i Wåxboringen. Alltid lika kul och titta på när de dansar och är så duktiga.
Sen åkte vi hem en liten sväng för att fixa till utegranen.
Sen gick vi tipspromenaden genom hela Våxtorp. Vädret var så där precis lagom kallt. A klarade hela turen till fots, hon börjar bli stor. Senare på kvällen så hade S och A en egen uppvisning....

Luciatåg

Årets första Lucia tåg, stämningsfullt var det. Lite speciellt eftersom A valt att sjunga i kyrkokören och ville då även vara stjärngosse. Har två grabbar och det var första gången jag hade en stjärngosse, de har alltid valt att vara tomte eller pepparkaka. Så visst måst jag vara med och fota lite extra på min min stjärngosse. Även T är med i kören, men Lucia har hon valt att vara till nästa år då hon ska få ha levande ljus. Den som varit med längst och går i sexan får ha detta, så det har T själv räknat ut.