onsdag 28 april 2010

DT-Nyhetsskrappat

Fick ett helt underbart paket från Tantskrappas med härliga papper och dekerationer och efter vi vrit iväg på skrappträffen i Halmstad så kunde jag inte hålla mig borta från dessa papper utan måste bara skrappa med dem....





Ikväll är det skrapping i Laholm och jag har ju fått klart sonens mini album så vad jag ska hitta på ivkäll vet jag inte men jag har ju dagen på mig att komma på det.

måndag 26 april 2010

En mycket rolig skrappingträff.....

Vill börja med att tacka Ulla och Pia för en härlig dag med go mat, roliga tävlingar och ett gott sällskap.

Första tävlingen var att göra ett minialbum och jag hade ju redan planerat för att göra på Öland och när jag hittade ett litet hus så tyckte jag att det var passande.


Andra tävlingen denna dag var att göra en toa skylt med hjälp av en cd skiva och så här blev då min.... den kommer jag att hänga upp på toa dörren=))



Sen hann jag även med att göra en månads lo på Februari månad och även börjat på mars månad men där har jag en del kvar att göra innan jag kan lägga ut den här.




måndag 12 april 2010

Skrappat i helgen...

Jodå jag har hunnit och skrappat lite i helgen och det var kul. När jag satte mig hade jag redan bestämt mig för att här ska användas band. Har så mycket band som bara häger så jag måste utmana mig själv
Här är en minnes sida på lilla Selma som vi tyvärr fick avliva förra sommaren för att hon hade ett fel på sitt struphuvud. Den sötaste och gullgaste lilla krabaten av dom alla. Fortfarande så tänker vi på henne i familjen och därför passade det att göra en lo att hänga på väggen så vi kan tänka på henne.

måndag 5 april 2010

DT-Nyhetsskrappat....

Här kommer då mina lo som jag skrappat för Tantskrappas affär. Matrial till dessa tre los finns där.
Först har jag en lo på A och hennes söta påskvalpar från förra påsken. Jätte kul att skrappa och så härliga färger. Ett mål jag hade var att jag skulle få med en stämpel. Använder ju stämplar för sällan.
Sen har jag en lo till på A där hon ska åka till dagis på påskfest. Hon själv tyckte hon var så himla söt. På denna lo fick jag idé om att använda Quikkutsen som jag använder väldigt sällan.

Sen till sist den sista lon på Al som sitter och badar i vattenpölen på infarten passade ju helt klart till dessa papper. Dessa papper trode jag skulle bli svårast att få till men blev själv så nöjd med resultatet. Min underbara Al i vattenpölen.

torsdag 1 april 2010

Här kommer en lo till.

Länge sen jag gjorde den men den har haft lite kvar innan jag har kunnat publicera den. Men här har ni.
Gamla kort från 2003 då våran familj var i Hjörnered och där jag tycker jag fick fram det känslan som vi hade då. Härlig dag ute i en vacker natur. Tyvär fattas mamma på bilden men det beror på att hon står bakom kameran=)

Sen vill jag önska era alla en Glad Påsk. Njut i mängder för det har jag tänkt göra.