måndag 28 februari 2011

Skrappat i helgen

Skrappat med tantskrappas månadspaket papper som passade helt kanon till dessa bilder. I paketet fanns det en massa roliga saker och jag ville ha med så mycket som möjligt. Blev nöjd med resultatet och känner att korten kommer fram även om det blev mycket annat roliga dekorationer mm



Här kommer då nästa lo som jag skrappade och det är på en liten badfis.... färgerna passade perfekt till kortet och blev nöjd med resultatet. Har varit jätteskoj att skrappa och änn finns det papper kvar från månadspaketet så vi får väl se om jag hinner med en lo till. Beröm till Ulla som fått ihop ett kanonpaket och det gör ju att man längtar redan efter nästa.=)))


tisdag 22 februari 2011

Sjukstugan rapporterar=))

Här går familjen i väntans tider för en liten fyrbent vän är rätt tjock om magen. Så till helgen är det beräknat att Wilma ska ha ett gäng valpar=)
Alla hjärtans dag har vi firat och Agnes som var sjuk fick forma ett litet hjärta som symbol för dagen.
 Även jag lyckades få till det.
 Två dagar senare blev jag lite äldre och firades med tårta. Hur gammal ja det kan nu ju gissa=))

Agnes blev sämre på min dag och låg och sov mest hela dagen. Stackaren.
Pressent från gubben blev hyller till min lilla höran så nu börjar jag få lite ordning i min lilla hörna. Bara en liten hylla som fattas, men han har lovat att den kommer snart=))
 Här är en palats på väggen som jag inte vet riktigt vad jag ska ha.... har ni något tips?
Efter detta blev ju även jag själv sjuk men har sparkat mig upp igen och är väl på G igen. Har varit hos tant skrappa och fått ett härligt paket att skrappa på... ja nu är det ju det ska man våga.... med just det kortet. Ja ja man är ju som man är och man får väl inte vara för blyg....

onsdag 9 februari 2011

Tävling!!

Tant skrappa har en tävling som ni nu måste in och kolla. Gå in och kolla på Tantskrappas blogg

söndag 6 februari 2011

Lo som varit klar en tid

Här kommer en lo som jag skrappat till Tantskrappas affär. Härliga allahjärtans papper och då måste man skrappa dem på bilder som verkligen betyder något för en. En person som verkligen är Älskad av hela familjen.
 På biljetterna ska jag skriva in lite text men det får vänta till sen.
Den här dekorationen tycker jag symboliserar famijens sol och att bilderna är tagna på sommaren=))